Pravilnik

Poštovani roditelji,

Sva pravila uvedena su isključivo radi sigurnosti vaše djece te vas molimo da ih poštujete.

Poštovani korisnici,
igraonica/rođendaonica Smiley ima obvezu raditi u skladu sa Preporukama iznadim od HZJZ-a
https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuke_djelatnosti_djecjih_igraonica.pdf

Na snazi od 18.05.2020. do izmjene ili ukidanja mjera vezanih uz COVID-19

PRAVILA ZA KORISNIKE ( NARUČITELJE ) USLUGA 

 • Maksimalni mogući broj djece prisutne na proslavi je 24 uključujući i slavljenika/cu.
 • Nadoplata za svako dijete iznad broja 15 iznosi 10 € po djetetu.
 • Dijete koje je na proslavi prisutno manje od 30 minuta ne ulazi u konačan broj djece prisutne na proslavi.
 • Rođendanske proslave organiziramo za djecu od 4 godine na dalje.
  Minimalna dob djeteta koje može prisustvovati proslavi je 4 godine. Nepoštivanje ovog pravila naplaćuje se u iznosu od 20 % od ugovorene cijene proslave.
 • Naručitelj NEMA NIKAKVU OBAVEZU PRIHVATITI PONUDUi ista će biti stornirana ako  u roku od 48 sati od trenutka naručivanja proslave ne izvrši uplatu akontacije od 100 kn kako bi narudžba postala važeća. 
 • Ukoliko je potrebno produljenje roka za uplatu akontacije naručitelj je dužan o tome obavijestiti djelatnike igraonice kako bi mu bilo omogućeno produljenje roka.
 • Uplatom akontacije smatra se da je korisnik upoznat sa ovim Pravilnikom te se od tog trenutka narudžba tumači kao ugovorena usluga.
 • Korisnik koji se ne javi na bilo koji način u za to predviđenom roku od 48 sati ima pravo na novu narudžbu pod općim uvjetima.
 • Igraonica Smiley zadržava pravo odbijanja narudžbe za korisnike koji ne poštuju pravila poslovanja objavljena na službenim stranicama igraonice.
 • Korisnici NISU dužni upoznati svoje goste sa ovim pravilnikom, no igraonica Smiley zadržava pravo uskraćivanja boravka za goste koji ne poštuju opća pravila
 • Otkazivanje rođendanske proslave, moguće je najkasnije do 14 dana prije dogovorenog termina (osim u opravdanom slučaju više sile-bolest slavljenika/ce, smrtni slučaj članova obitelji- uz predočenje dokaza, sukladno tome korisnik ima pravo na promijenu termina proslave).
 • U slučaju otkazivanja rođendanske proslave unutar 14 dana od početka proslave na zahtjev korisnika korisnik je dužan uplatiti kompletan iznos ugovorene usluge. ( ZOO, NN 35/2005 , Članak 303,304,305 )
 • U slučaju otkazivanja rođendanske proslave od strane korisnika uplaćena akontacija se NE VRAĆA  ( ZOO, NN 35/2005 , Članak 303,304,305 )
 • U slučaju otkazivanja rođendanske proslave od strane igraonice Smiley korisnik ima pravo na povrat dvostrukog iznosa uplaćene akontacije. (osim u slučaju otkazivanja zbog nepoštivanja Pravilnika)  ( ZOO, NN 35/2005 , Članak 303,304,305 )
 • Svaka pozivnica je jedna ulaznica u našu igraonicu, te ne smije biti više djece nego pozivnica.
 • Torta: u ponudi su Ledo torte
  Rođendaonica-igraonica „SMILEY“ je samo posrednik u nabavi torte za proslavu. Sva odgovornost vezana uz torte pripada navedenim proizvođačima, te se sukladno time reklamacije vezane uz tortu upućuju proizvođačima.
 • Rođendaonica Smiley ima pravo poslati Vam specijalne ponude i sl. kreirane samo za Vas. Otkazati primanje ponude, kao i izbrisati svoje podatke u našoj bazi možete u svakom trenutku unosom GDPR koda kojeg dobivate prilikom narudžbe.

 

 

 

 

OPĆA PRAVILA

Prilikom dolaska na rođendansku proslavu obavezno je ostaviti kontakt telefon za svako dijete.

* Papuče su obavezne za djecu u CIJELOM prostoru igraonice.
* Radi sigurnosti djece zabranjeno je unošenje igračaka, žvakaćih guma i nakita
* Sve sprave redovito provjeravamo i održavamo kako bi konstantno bili zajamčeni najviši sigurnosni standardi ali * „Smiley“ nije odgovoran za sigurnost vaše djece ili povrede do kojih može doći prilikom nesigurne ili neprimjerene  uporabe opreme te za ozljede koje si djeca međusobno nanesu, kao ni za neovlaštenu uporabu bez javljanja djelatnicima igraonice.
* U „Smiley“-u nije dopuštena gruba igra.
* Zabranjeno je unošenje hrane i pića izvana, te iznošenje iste iz rođendaonice. Nije dozvoljeno unošenje hrane i pića u prostore prekrivene tepihom.
* U slučaju potrebe za dodatnom tortom koristi se LEDO torta
* „Smiley“ nije odgovoran za gubitak predmeta, no ukoliko nađemo izgubljeni predmet, vračamo ga vlasniku.
Molimo vas da posjet „Smiley“-u ne organizirate kada ste vi ili vaše dijete bolesni.
Djeci koja boluju od zaraznih bolesti ili stanja kao što su ušljivost radi zdravlja ostale djece, nije dozvoljen boravak u igraonici. Također obavezno je obavijestiti tete o eventualnim alergijama djeteta, kroničnim oboljenjima, invaliditetu, potrebi uzimanja nekog lijeka, nesnošljivosti prema određenoj vrsti hrane i pića te bilo kakvim oboljenjima i poteškoćama
* Molimo Vas da čuvate inventar igraonice. Svaka namjerno počinjena šteta biti će odmah naplaćena
* Zbog sigurnosti Vaše djece prostor igraonice dodatno je opremljen videonadzorom
* Sav sadržaj dostupan je u svakoj rođendanskoj proslavi. Igraonica Smiley zadržava pravo ne korištenja pojedinog sadržaja ukoliko djelatnici igraonice procijene da određeni sadržaj nije primjeren dobi djece, ukoliko se radi o višoj sili ( nenadanom oštećenju ili kvaru pojedinog uređaja ), nepovoljnim vremenskim uvjetima za korištenje vanjskog dijela igraonice ili nekim drugim uzrokom koji je izazvan od treće strane.

* Molimo Vas da automobile ne ostavljate na mjestima na kojima ugrožavate nesmetano odvijanje prometa
* Molimo Vas da poštujete termine proslave-dovoljno je doći 5-10 minuta prije proslave te točno na kraju proslave
* „Smiley“ zadržava pravo zamoliti svakoga tko se ne pridržava pravila ponašanja, te opća pravila lijepog ponašanja da napusti centar.
* Nije dopušteno unošenje životinja, oštrih predmeta, igračaka. Također nije dopušteno unošenje hrane i pića izvana ( osim u slučajevima posebnih zdravstvenih potreba ).
* Radi sigurnosti, prije ulaska u igraonicu, molimo roditelje da skinu djeci nakit, bedževe te sve predmete kojima bi se djeca mogla ozlijediti ili bi mogla ozlijediti drugu djecu.
* Fotografiranje djece nije dozvoljeno, osim djelatnicima igraonice radi fotografiranja rođendana te aktivnosti u igraonici koje mogu biti korištene u svrhu promocije.
* Smiley preuzima odgovornost za Vaše dijete od trenutka početka proslave i traje do trenutka završetka proslave.
* Zabranjen je samostalan ulazak u vanjski dio igraonice te korištenje sprava igraonice bez izričitog dopuštenja djelatnika Smiley-a
˙Svako širenje dezinformacija te kopiranje sadržaja igraonice zakonom je kažnjivo, te će biti poduzete sve pravne mjere za sprečavanje istog !!!

ULASKOM U PROSTORIJE „SMILEY“ IGRAONICE PRIHVAĆATE OVA PRAVILA PONAŠANJA

Zaštita osobnih podataka na web stranici igraonicezagreb.com

 

Izjava o privatnosti

Uvod

Osobni podatak.

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Svrha prikupljanja.

Osobne podatke prikupljamo u svrhu poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnosti i usluga na igraonicezagreb.com kako bismo mogli udovoljiti vašim interesima i potrebama, kako bismo vas informirali o postojećim i novim sadržajima, funkcionalnostima i uslugama igraonicezagreb.com koji bi vama mogli biti od interesa, te kako bismo vas upoznali s našim proizvodima i uslugama, kao i s onima naših povezanih partnera.

Podaci koje obrađujemo.

Pristup web stranici igraonicezagreb.com je slobodan i ne traži se registracija. Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za vaše sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Vrste podataka koje prikupljamo navedene su u svakom obrascu te je potrebna vaša izričita privola za prikupljanje istih.

Davanje osobnih podataka je isključivo vaša odluka. Ako ne pružite tražene obavezne informacije za određenu aktivnost ( proslava dječjeg rođendana) koja ih zahtijeva, neće vam biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.

Ti podaci mogu uključivati sljedeće:

– ime i prezime,
– adresa elektroničke pošte,
– ime i dob djeteta,
– telefonski broj.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Igraonica Smiley poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito.

Vaša privola. Vaše osobne podatke obrađujemo i koristimo samo na temelju vaše privole – slobodno danog i izričitog očitovanja da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima korištenjem web stranice obrađujemo u svrhu određenu ovim Pravilima zaštite privatnosti. Vašu privolu zatražit ćemo prilikom popunjavanja odgovarajućeg obrasca dostupnog na web stranicama igraonicezagreb.com. Bez privole osobni podaci smiju se prikupljati i dalje obrađivati u slučajevima određenima zakonom.

Obrada osobnih podataka. Prikupljene osobne podatke spremamo u elektroničkom ili fizičkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima ne bi neovlašteno pristupalo te da bi osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

Poruke u elektroničkom obliku. Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom ili to činite putem obrasca koji se nalazi na web stranicama igraonicezagreb.com, a koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

 

Koja je pravna osnova obrade osobnih podataka?
Korisnik unosom svojih osobnih podataka te potvrdom (klikom) o prihvaćanju Općih uvjeta poslovanja i ove Izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju usluga po izboru kupca na Internet stranici igraonicezagreb.com, a koji je sadržan u Općim uvjetima poslovanja te je stoga obrada tih osobnih podataka zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev Kupca radi realizacije kupnje usluga po narudžbi Kupca.
Korisnik koji se prijavljuje za primanje obavijesti o proizvodima i akcijama (newsletter) unosom svojih podataka na Internet stranici igraonicezagreb.com daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. Privolu Korisnik može povući u svakom trenutku korištenjem funkcije odjave sa newletter liste te će na taj način trenutno ukloniti osobni podaci. Osim toga u opciji izmjene podataka Korisnik može u svakom trenutku mijenjati svoje osobne podatke.

 

Vaš pristup osobnim podacima

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni  Igraonica Smiley pohranjuje osobne podatke Korisnika usluga najkasnije do 7 dana nakon izvršene usluge. Ukoliko se odlučite za otkazivanje usluge Vaši podatci se odmah brišu iz naše baze.

Vaš pristup podacima. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi  korisnika, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. Pravo na  uvid, dostavu ili izmjenu vaših podataka možete zatražiti u svakom trenutku putem emaila : info@igraonicezagreb.com

Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav)
Kupac i Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav). Korisnik to može učiniti zahtjevom na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka  info@igraonicezagreb.com i podaci će biti izbrisani bez odgađanja.

Pravo na prigovor
Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka info@igraonicezagreb.com Naravno imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Podaci drugih osoba

Ovisno o sadržaju i funkcionalnosti koju koristite, možemo od vas zatražiti određene osobne podatke o drugoj osobi kako bi se ta funkcionalnost mogla ostvariti (npr. ime i dob djeteta u svrhu izrade natpisa na torti). Te osobne podatke obrađujemo  u onoj mjeri koja je potrebna da ostvarimo funkcionalnost koju koristite.tj.kod našeg partnera slastičarnica Slatki snovi osobno naručujemo željenu tortu bez da mu na bilo koji način dajemo do znanja za koga je namjenjena.

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima osim ako nas vi za to ne ovlastite.

Pravila zaštite privatnosti drugih web stranica/trećih osoba/trećih strana

Na stranicama igraonicezagreb.com pronaći ćete linkove na druge web stranice ili portale. Pravila zaštite privatnosti na tim portalima mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na igraonicezagreb.com. Također, na stranicama igraonicezagreb.com možete pronaći različite nagradne igre i promocije proizvoda ili usluga koje provode naši partneri, odnosno poduzetnici oglašivači. Takve treće osobe mogu za svoje potrebe od vas tražiti određene osobne podatke. U tom slučaju, kada svoje osobne podatke šaljete neposredno tim trećim osobama ili na stranice drugih portala, ne primjenjuju se Uvjeti korištenja web stranice igraonicezagreb.com niti naša Pravila zaštite privatnosti.

Na našoj stranici možemo vam ponuditi i značajke društvenih mreža koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka na društvenim mrežama. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži, odnosno od strane trećih osoba.

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički program. Ti su programi standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za web stranicu igraonicezagreb.com. Takvi statistički programi omogućuju nam utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike. Takav program je potrebno uvesti radi učinkovitosti strukture naše web stranice te mjerenja posjećenosti stranica igraonicezagreb.com.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na web stranici igraonicezagreb.com, te kako bismo osigurali da sadržaji, funkcionalnosti i usluge igraonicezagreb.com budu pristupačni svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi programe koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na web stranici igraonicezagreb.com strogo su zabranjeni.

Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Kupca odnosno Korisnika i Igraonice Smiley odvija sigurnim protokolom.  Zaštitu podataka Igraonica Smiley uzima ozbiljno i poduzima razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Igraonica Smiley provodi razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s Internet stranice Igraonice Smiley te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Izmjena Izjave o privatnosti

Ovu Izjavu o privatnosti, Igraonica Smiley može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na igraonicezagreb.com Internet stranici. Zato Igraonica Smiley poziva Kupce i Korisnike da povremeno pregledaju ovu Izjavu o privatnosti na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se Kupac ili Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o privatnosti, upućujemo Kupca i Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu igraonicezagreb.com    Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici igraonicezagreb.com    Nastavak uporabe Internetske stranice igraonicezagreb.com od strane Kupca i Korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da Kupac i Korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Izjavu o privatnosti.

 

Cookies

Pridržavamo pravo koristiti cookije na web stranici igraonicezagreb.com.

Što su cookiji? Cookiji predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica web stranice igraonicezagreb.com koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Svrha cookija. Kada pristupite pojedinoj stranici igraonicezagreb.com, šaljemo vam cookije koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama igraonicezagreb.com). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na igraonicezagreb.com potražiti vaš cookie kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Cookie ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja igraonicezagreb.com. Našim cookijima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice igraonicezagreb.com. Također, u svrhu poboljšanja iskustva korištenja igraonicezagreb.com, tehnologijom Evercookie služimo se u svrhu detekcije zlonamjernih korisnika te onemogućujemo pristup stranici u situacijama  povreda Uvjeta korištenja, a sve prema pravilima propisanim u Uvjetima korištenja.

igraonicezagreb.com koristi cookije u svrhu oglašavanja proizvoda kompanije te proizvoda i usluga koje poslužuje treća osoba, agencija za oglašavanje. Prikazivanje oglasa koje vam dostavlja igraonicezagreb.com ili agencija za oglašavanje omogućuje se putem cookija koje igraonicezagreb.com odnosno treća strana može postaviti u vaš web preglednik kako bi zabilježili vaše ponašanje i omogućili prepoznavanje, ali ne i osobnu identifikaciju korisnika.

igraonicezagreb.com prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke cookija koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html .

Kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo te efikasno planirali buduće marketinške kampanje i objavu sadržaja primjereno vašim interesima, koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting kojim se prikupljaju podaci o spolu, dobi i interesima korisnika.

Zabrana cookijaOvlašteni ste zabraniti primanje cookija s web stranice igraonicezagreb.com tako da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izaberete tu mogućnost ili odaberete opciju “Zabrani” kolačiće

Službenik za zaštitu osobnih podataka
Tina Dizdar
mob. 091 4081979
info@igraonicezagreb.com

Datum zadnje izmjene: 16.09.2019.  00:00:00