Mi smo Smiley tim

Iza nas je:
0+
godina poslovanja
0
proslava
0
sretnih uzvanika

Želite li konačno proslavu koja će vas oduševiti ?

Odlično !

Upoznajte se s našom metodologijom i idemo u perfektnu proslavu !

Ulažemo vrijeme u analiziranje

Proveli smo tisuće sati proučavajući sve načine na koje možemo ostvariti perfektnu proslavu rođendana

Pratimo nove trendove

Bilo da ste roditelj djevojčice ili dječaka, ako postoji neki način, neka novost ili neka fantastična ideja koja može pomoći da ostvarimo super rođendan mi smo među prvima koji su to njega saznali.

Što znamo mi, znati ćete i vi

Mi želimo da u potpunosti razumijete koji sadržaji i koja metoda je idealna za vaše dijete. Zato uvijek pristupamo individualno, te vam dajemo potpune informacije o svim našim sadržajima i načinima proslave kako bismo osigurali da razumijete srž naše metodologije i kako ju iskoristiti u svoju korist.

1. Glavni razlog zašto na većini mjesta ne dobivate proslavu kakvu želite i zaslužujete

Prva i glavna prepreka je ta da se većina mjesta gdje možete proslaviti rođendan ne obazire na činjenicu da je svako dijete posebno, sa svojim specifičnim željama i potrebama. Nažalost, na većini mjesta rođendanskoj proslavi se pristupa po već unaprijed određenim šablonama sa unaprijed osmišljenim programima bez potpuno individualiziranog pristupa. Svjesni smo da je to znatno lakši način održavanja rođendanske proslave. No, postavlja se pitanje da li je to upravo ono što želite i da li je glavni cilj trenutno i dugoročno zadovoljstvo prije svega vašeg djeteta, a onda i vas kao roditelja koji u konačnici plaća uslugu proslave rođendana ili je cilj samo zarada.
Osim toga ključni faktor uspješne proslave je suradnja između rođendaonice i vas kao roditelja. Ne postoji “magični štapić” kojim bi se mogla organizirati proslava koja će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe, no uz suradnju i individualni pristup svaka proslava postaje nešto fenomenalno

2. Kako rješavamo taj problem i ostvarujemo iznadprosječne rezultate ?

Naša metodologija je proces prilagodbe svih faktora i taktika bitnih za uspješnu proslavu. Prvi korak nam je suradnja sa vama i osluškivanje svih vaših želja, potreba i specifičnosti. To je ujedno i ključan faktor. Ne postoje dva ista djeteta sa istim željama. Upravo na temelju toga kao početne pretpostavke svakoj proslavi pristupamo potpuno individualno. Svaka unaprijed osmišljena šablona proslave koja nije fleksibilna i u mogućnosti trenutne prilagodbe je unaprijed osuđena na neuspjeh. Potrebno je izuzetno puno truda i iskustva, te prije svega ljubavi da bi se organizirala rođendanska proslava koja će u potpunosti opravdati vaša očekivanja. Ključan faktor je prije svega sigurnost djece. Upravo iz tih razloga ništa ne prepuštamo slučaju i nemamo sadržaje koji bi na bilo koji način mogli umanjiti sigurnost djece. Briga oko sigurnosti se nikako ne smije osjetiti niti na jednoj proslavi te je zato postavljena kao “incognito” faktor. Sada kada znate da je vaše dijete prije svega potpuno sigurno na nama je da pružimo apsolutno vrhunsku zabavu za vašu djecu. Na svakoj proslavi uključeni su svi naši sadržaji bez ikakve nadoplate te ih kombiniramo na samoj proslavi po trenutnim željama djece. Tom metodom proslave do sada smo ostvarili iznadprosječan broj vrhunskih proslava rođendana

Smiley metodologija

Svako dijete je posebno i zahtjeva personaliziranu kombinaciju sadržaja, metoda i pristupa kako bi svaka proslava postala upravo onakva kakvu želite. Ono što vrijedi za jedno dijete, ne vrijedi za neko drugo.

Da bismo vam to mogli pružiti , bez obzira na svaku specifičnost ili koliko veliki odnosno mali bili, morali smo razviti posebnu metodologiju pomoću koje bi s velikom sigurnošću mogli napraviti kvalitetnu proslavu rođendana.
Prije više od 11 godina počeli smo zbog čiste fascinacije dječjim rođendanima vježbati kako spojiti sve metode sa ciljem izrade strategije perfektnog rođendana. Ulagali smo u naše znanje, razvijali svoje strategije, testirali i gledali što funkcionira, a što ne. Tako je nastala naša Smiley metodologija kojom danas možemo svakom djetetu skrojiti točno onakvu iproslavu  kakva mu je potrebna da rođendan zaista postane dan iz snova

SMILEY TIM

Stalna postava Smiley tima zadužena je da vaša proslava bude savršena

Tina
TinaVlasnica, animatorica
Nika
NikaAnimatorica
Delvin
DelvinFotograf
0%
ZADOVOLJSTVA

Proslavi najbolji rođendan ikad. Ti to zaslužuješ.

Rezerviraj već danas

Slavljenik i svi prijatelji oduševljeni!
Bilo im je jako zabavno, a moje pohvale i za pristupačnost i ljubaznost,
super komunikaciju i brz dogovor.

Marina Zelenika

Prezadovoljni smo uslugom, programom, prostorom, slavljenica i svi njeni prijatelji su apsolutno oduševljeni proslavom rođendana.

Sanja Kranjčević

Slavljenica i uzvanici su totalno oduševljeni.
Genijalni rođendani za sve uzraste.
Imam troje djece različitih godina i svi su slavili u Smileyu i uvijek su prezadovoljni.”

Nikolina Mikuličić